Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ; - "ΜΑΤΙΛΝΤΑ" 19/04/2019

Απρίλιος, ο 2ος μήνας της άνοιξης και μια κατάλληλη περίοδο για εκδηλώσεις με θέμα το παιδικό βιβλίο και το παιδικό θέατρο!

Και τι καλύτερο από ένα παιδικό πολυβραβευμένο μιούζικαλ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους τη "Ματίλντα" της Θέμιδας Μαρσέλλου.
Θα σας ενημερώσουμε την επόμενη εβδομάδα για κάποιες ανοιξιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, αλλά επειδή το προσπαθούσαμε καιρό να πετύχουμε μια καλή ομαδική προσφορά στα εισιτήρια και πιστεύουμε ότι κάτι καταφέραμε, θεωρήσαμε άμεση την κοινοποίηση σε όλους σας.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 20:00 (την ημέρα που κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα) έχουμε κάνει κράτηση θέσεων σαν Σύλλογος με αξία εισιτηρίου ανά άτομο 15€.
Λόγω της εμπορικότητας της παράστασης πρέπει να τους δώσουμε έναν ακριβή αριθμό ατόμων, οπότε παρακαλούμε όποιοι ενδιαφέρονται να απαντήσουν στα σχόλια με ονοματεπώνυμο και αριθμό ατόμων μέχρι αύριο Παρασκευή 29/03.
Όποιοι δεν μπορούν ας επικοινωνήσουν με την Ξένια Ροίδη στο 6972429621.
Όλες οι κριτικές μιλούν για μια υπερπαραγωγή μεν αλλά κυρίως για μια καταπληκτική παράσταση που έχει να δώσει κάτι σε όλους: 
τα παιδιά θα αισθανθούν δικαιωμένα από την τέλεια αναπαράσταση της αδικίας και της αναισθησίας των ενηλίκων, ενώ οι μεγάλοι θα απολαύσουν μια επαγγελματική και διδακτική παράσταση.
Από το Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 34ου Δ.Σ.Α.