Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 2019-2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 34ου Δημοτικού Αθηνών σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/11 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου μας η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών για αναμνηστικούς λόγους. 
Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να είναι παρόντες.
Αν κάποιος μαθητής/τρια απουσιάζει λόγω ασθένειας ή άλλης σημαντικής αιτίας αλλά επιθυμεί την ατομική φωτογράφιση ενημερώστε μας.
Για να μπορέσει να γίνει η φωτογράφιση ή και η βιντεοσκόπηση των μαθητών της ΣΤ΄τάξης από επαγγελματία φωτογράφο, απαιτείται η υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.
Χωρίς την υπογεγραμμένη δήλωση συναίνεσης οι μαθητές δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στη φωτογράφιση.
Τα προϊόντα που θα προκύψουν από την παραπάνω διαδικασία φωτογράφισης - βιντεοσκόπησης θα προσφερθούν στους γονείς και κηδεμόνες για αγορά.
Η υπεύθυνη δήλωση δεν σας υποχρεώνει στην αγορά των προϊόντων, αλλά είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή του μαθητή στην εν λόγω διαδικασία, σύμφωνα με τις διατάξεις περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Από αύριο στις σχολικές τσάντες θα βρείτε το έντυπο δήλωσης συναίνεσης, το οποίο πρέπει να επιστραφεί υπογεγραμμένο μέχρι τη Δευτέρα 18/11/19 στους εκπαιδευτικούς των τάξεων ή μπορείτε να το στείλετε ηλεκτρονικά στις γνωστές διευθύνσεις του Συλλόγου.