Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ετήσια Αναμνηστική Σχολική Φωτογράφιση


Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει και φέτος την ετήσια σχολική αναμνηστική φωτογράφιση των παιδιών μας την Παρασκευή  05/02/2021.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των οδηγιών που εφαρμόζονται στο σχολεία μας ενημερώνουμε ότι η φωτογράφιση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο (πάνω αυλή), θα είναι ατομική και σε παρεούλες των 3 παιδιών για να τηρηθούν οι ανάλογες αποστάσεις 

Θεωρείται ότι ως μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ στο παιδί σας να συμμετέχει στην αναμνηστική φωτογράφιση του σχολείου μας και φέτος.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ / ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ  να φωτογραφηθεί το παιδί σαςείναι απαραίτητο  να μας το γνωστοποιήσετε εγγράφως και έγκαιρα, (μέχρι την Τετάρτη 03/02/21), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση αλληλογραφίας sylogos34@gmail.com

Φέτος επίσης λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, το πακέτο των ετήσιων αναμνηστικών φωτογραφιών των παιδιών μας πρέπει να εξοφληθεί στον φωτογράφο με τον οποίο συνεργαζόμαστε , πριν την παράδοση των φωτογραφιών στο Σύλλογο μας. Η παράδοση θα γίνει γύρω στα μέσα Μαρτίου 2021.

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε να καταβάλετε το ποσό των 11 ευρώ για κάθε παιδί σε φάκελο που να αναγράφει μέσα και έξω το ονοματεπώνυμο παιδιού / παιδιών και τα τμήματά τους μέχρι την Παρασκευή 26/02/21.

Ο φάκελος με τα χρήματα και τα στοιχεία σας να δοθούν στη δασκάλα της τάξης που θα τα συγκεντρώνει και θα τα παραδίδει στον σύλλογο. 

Το ΔΣ θα παραδώσει μόνο πακέτα φωτογραφιών που έχουν προ - εξοφληθεί.

Σε περίπτωση που θελήσετε, αφού παραλάβετε το πακέτο σας, να το επιστρέψετε πίσω, τότε θα σας επιστραφούν και τα χρήματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ταμία του Συλλόγου κα Αθηνά Παπαχρήστου (697 451 88 37).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Το ΔΣ.