Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες ,

Στις 14/10 σαν Σύλλογος , θέλοντας να είμαστε πάντα δίπλα σας και να σας ενημερώνουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε για θέματα που απασχολούν το σχολείο μας και κατ' επέκταση επηρεάζουν τα παιδιά μας, πέρα από τους σύνηθες τρόπους επικοινωνίας ( mail, facebook ,blog ) που είχαμε μέχρι και σήμερα, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα και εγκαινιάσαμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας - ενημέρωσης μέσου αποστολής γραπτού SMS σε όλα τα κινητά των γονέων και Κηδεμόνων. 

Ο τρόπος αυτός επικοινωνίας - ενημέρωσης  θα χρησιμοποιείτε πάντα σε έκτακτες περιπτώσεις όπως ήταν αυτή σήμερα που το σχολείο μας όπως και όλα στην Αττική μετά από απόφαση τις περιφέρειας θα μείνουν κλειστά .

Σαν Σύλλογος και φυσικά σας γονείς και εμείς όπως και εσείς πάντα θέλουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο για τα παιδιά μας , για τον λόγο αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας , γιατί μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε .

Στο blog του συλλόγου στην κορυφή υπάρχει ένα κυλιόμενο banner για να μπορέσετε να μας αξιολογήσετε και φυσικά να μας προτείνετε νέα πράγματα η ελλείψεις που έχετε δει ότι υπάρχουν στο σχολείο μας, η γνώμη σας και οι προτάσεις σας μας ενδιαφέρουν γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα .

Σας παρακαλούμε να διαθέσετε 5 λεπτά από τον χρόνο σας και να συμπληρώστε την σχετική φόρμα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την άποψή σας .

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 34ου ΔΣΑ