Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ.


 

Αγαπητοί γονείς,

Η θητεία του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έφτασε στο τέλος της. Ως εκ τούτου, κρίνεται απαραίτητη η διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας . Ως πρώτο βήμα, μέχρι της 9/11/2022 καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως Μέλη του Δ.Σ. για την επόμενη διετία, να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση αλληλογραφίας sylogos34@gmail.com ή δια ζώσης με τα ενεργά μέλη του Δ.Σ.

Μετά από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05/11 ορίσθηκε ως ημερομηνία εκλογών  ορίσθηκαν οι 11 και 12/11 με ώρες προσέλευσης για ψηφοφορία 18:00-21:00 και 11:00-14:00 αντίστοιχα.

Να ενημερώσουμε επίσης ότι για να κριθεί νόμιμη η εκλογική διαδικασία πρέπει να προσέλθει τουλάχιστον το 30% της δύναμης του σχολείου, διαφορετικά θα πρέπει να οριστεί εκ νέου νέα ημερομηνία.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες και στις συνελεύσεις του Συλλόγου αποτελεί την εγγύηση της διατήρησης ενός ζωντανού και ακμαίου συλλόγου, όπως είναι ο δικός μας. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες αυτές.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου με την προϋπόθεση ότι είναι εγγεγραμμένα μέλη. Η συνδρομή των μελών γονέων και κηδεμόνων είναι ετησίως 10€ για κάθε μαθητή.

 

Με τιμή,

Η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δ.Σ.