Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Για να καλύψουμε κάποιες ερωτήσεις:
1. Όποιος γονέας έχει τον αριθμό μητρώου του μαθητή μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία εγγραφής στο Π.Σ.Δ.
Το δίκτυο ωστόσο είναι υπερφορτωμένο και χρειάζεται αρκετή υπομονή.
2. Οι γονείς μαθητών των δύο πρώτων τάξεων του σχολείου, των Α και Β τάξεων, που δεν έχουν έλεγχο τριμήνου για να γνωρίζουν τον αριθμό μητρώου, θα απευθυνθούν στο σχολείο.
Πιο συγκεκριμένα θα στείλουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα αναγράφοντας τα στοιχεία του μαθητή για τον οποίο ζητούν τον αριθμό μητρώου ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ και σε ποια τάξη φοιτά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του σχολείου 34dimat@sch.gr
3. Στις τάξεις του Δημοτικού θα γίνει ασύγχρονη εκπαίδευση, δηλαδή μέσω ψηφιακών δομών του Υπουργείου, Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία(E-Books) - Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό (Φωτόδεντρο) - Ψηφιακά Διδακτικά Σενάρια θα προχωρήσει η διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Θα ενημερωθούμε σύντομα για το πότε θα ξεκινήσει. Ιδανικά για να ξεκινήσει θα πρέπει εκπαιδευτικοί και μαθητές να έχουν τους κωδικούς από το Π.Σ.Δ.
Αλλά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση.
Αν έχετε στείλει όλοι οι γονείς τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας στο σχολείο, θα μπορεί ο εκπαιδευτικός να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας μέσω του μέιλ που θα έχετε δώσει.