Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Π.Σ.Δ.

Όπως ανακοινώθηκε και στο blog του σχολείου μας αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί σας δίνουμε εκ νέου τις οδηγίες και τη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε.
Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση το σύστημα θα σας δώσει έναν κωδικό μαθητή τον οποίο θα πρέπει να τον ξέρετε όταν θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το e-class για εργασίες που θα αναρτούν οι εκπαιδευτικοί.
Τον κωδικό αυτό δεν μπορεί να σας τον δώσει ούτε ο διευθυντής, ούτε κάποιος εκπαιδευτικός.
Τον λαμβάνετε αυτόματα ο καθένας σας από το σύστημα μόλις πραγματοποιήσετε την εγγραφή.
Αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι γονείς της Α ή Β Δημοτικού, ή άλλων τάξεων που ήρθαν φέτος πρώτη φορά στο σχολείο μας και δεν έχουν τον αριθμό μητρώου ας επικοινωνήσουν μαζί μας.
Επίσης, ήδη κάποιοι δάσκαλοι έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί σας δίνοντας εργασίες στους μαθητές. Και αυτή θα πρέπει να είναι και η φύση της επικοινωνίας σας μαζί τους. Μόνο όσον αφορά τα μαθήματα και τις εργασίες.
Για οτιδήποτε άλλο πρόβλημα ή ερώτηση προκύψει υπεύθυνος είναι μόνο ο διευθυντής και σε αυτόν θα απευθύνεστε μέσω του μέιλ του σχολείου.


https://blogs.sch.gr/34dimat/2020/03/29/odigies-gia-tin-eggrafi-mathiti-trias-sto-panellinio-scholiko-diktyo/?fbclid=IwAR2GS5YkXKROJhoypnX4zEaitRVszcs0cVoyLgOomiPMiGFx3c2lQIoi720