Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ




Με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και απέστειλε σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθορίζονται τα εξής αναφορικά με τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής για την 28η Οκτωβρίου :
1. Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 6 του άρθρου 3 του Προεδρικού Διατάγματος 79/2017. Για το σχολικό έτος 2019-20, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
2. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.
3. Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο του εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
4. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου οι μαθητές θα προσέλθουν στις 08:15 όπου και μέσα στις τάξεις τους θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή και θα αποχωρήσουν στις 09:40.
Δεν θα λειτουργήσει πρωϊνή ζώνη και ολοήμερο τμήμα.
Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας και το 34ο Δ.Σ.Α. θα εκπροσωπηθεί από τους μαθητές του ΣΤ2 με συνοδό τους τη δασκάλα τους Στέλλα Ισιγώνη.