Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

34o Δ.Σ.Α. MOBILE APPLICATION


Το νέο mobile application του 34ου Δ.Σ.Α. είναι γεγονός και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρήκε ανταπόκριση σε κάποιους από σας, το καλοδεχτήκατε και είδατε τη χρησιμότητά του.
Βοηθήστε μας να το επικοινωνήσουμε και με τους υπόλοιπους γονείς.
Τι είναι λοιπόν αυτό που έχετε στα χέρια σας ή καλύτερα στο κινητό σας;

  • Καταρχήν για να "κατέβει" η εφαρμογή στο κινητό σας πρέπει να έχετε λογαριασμό gmail. Αν δεν έχετε λογαριασμό gmail στείλτε μας ένα μήνυμα στο sylogos34@gmail.com για να σας στείλουμε τον σύνδεσμο για την εφαρμογή.
  • Για να γίνει η λήψη της εφαρμογής σκανάρεται με το κινητό σας το παραπάνω QR Code ή πατήστε στην εικόνα πάνω από το QR Code.
  • Μπορεί να σας βγάλει μηνύματα περί ασφάλειας ή ιών! Εμφανίζονται διότι η εφαρμογή μας δεν είναι στο google play.
  • Μόλις γίνει η λήψη της εφαρμογής θα την έχετε εγκατεστημένη στο κινητό σας και θα μπορείτε να έχετε τα παρακάτω: 
  1. Στην αρχική εικόνα εμφανίζεται η σελίδα του blog του Συλλόγου την οποία και ανανεώνουμε κάθε φορά που έχουμε κάποια ανακοίνωση για θέματα σχολείου ή συλλόγου. Αν η σελίδα στο κινητό σας δεν φαίνεται σωστά, βγαίνει εκτός πλαισίου, κάντε roll προς τα κάτω και επιλέξτε ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΣΤΟΥ.
  2. Το δεύτερο εικονίδιο σας συνδέει με τη σελίδα μας στο facebook. "Αν δεν έχω facebook χάνω κάτι από την ενημέρωση;" - Όποια ενημέρωση γίνεται στο blog, αντιγράφεται και στο fb. Το facebook σαν μέσο απλά είναι πιο διαδραστικό, και μας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες με βίντεο, φωτογραφίες, δημιουργία εκδηλώσεων για να κρατάμε πιο άμεση και επικοινωνιακή την επαφή μας.
  3. Στο τρίτο εικονίδιο βλέπετε το στίγμα του σχολείου μας στο googlemap.
  4. Στο τελευταίο εικονίδιο δεξιά μπορείτε να στέλνετε απευθείας μήνυμα στον Σύλλογο χωρίς να ψάχνετε διευθύνσεις.
  5. Και στο προτελευταίο εικονίδιο σας δώσαμε τη δυνατότητα να συνδέεστε αυτόματα με το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Μέσα από τις υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου έχετε πρόσβαση σε υλικό ανά τάξη, ανά μάθημα που μπορεί να βοηθήσει τον μαθητή ή και να τον διασκεδάσει μαθαίνοντας διότι υπάρχουν και αρκετά e-books διαδραστικά παιχνίδια.
Καλή Διασκέδαση λοιπόν! Απολαύστε το!