Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δ.Σ.Α. δεν θα ξεκινήσουν στις 5/10 και 7/10 αντίστοιχα , όπως είχε ανακοινωθεί. Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος είναι αρμόδιος για την παραχώρηση των σχολικών χώρων, καθυστερεί να εγκρίνει τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από τους Συλλόγους γονέων. 

Ως Σύλλογος, μαζί με Συλλόγους Γονέων κ Κηδεμόνων της περιοχής και μαζί με την Ένωση Γονέων της 5ης ΔΚ παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.  Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε τυχόν προσπάθεια απαγόρευσης, αποκλεισμού η παρεμπόδισης της δράσης μας. 

Οι Σύλλογοι Γονέων είναι ένα θεσμοθετημένο όργανο (Ν.1566/1998 & Ν.2621/1998) με ενεργή και εθελοντική παρουσία με δράσεις εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και κοινωνικές.
Είναι γονείς που δίνουν από τον ούτως ή άλλως ελάχιστο χρόνο τους πάντα με διάθεση για προσφορά και με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και διάθεση για προσφορά προς αυτά. 

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που τα προβλήματα από τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, υλικοτεχνική υποδομή και τα κτιριακά προβλήματα είναι πολλά και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής δεν γίνεται ούτε λόγος για αυτά. 

Για ο,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.