Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Στοιχεία Επικοινωνίας με γονείς και κηδεμόνες του 34ου Δ.Σ.Α.

 


Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Θα θέλαμε με την παρούσα να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο της μεταξύ  μας επικοινωνίας, ο οποίος θα  γίνεται πλέον μέσω  ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου (e-mail) και στις πολύ έκτακτες περιπτώσεις με ένα ομαδικό SMS.

Ο Σύλλογος προκειμένου να κάνει την επικοινωνία μεταξύ μας ταχύτερη, πιο άμεση και φιλικότερη προς το περιβάλλον, μειώνοντας τον όγκο του εκτυπωμένου υλικού,  θα αποστέλλει, εφεξής τις ανακοινώσεις του αποκλειστικά και μόνο από το επίσημο e-mail του Συλλόγου που είναι το sylogos34@gmail.com.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την κάτωθι φόρμα και δώσετε αυτή στον υπεύθυνο  τάξης δάσκαλο ή την αποστείλετε  μέσω e-mail, είτε συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα που έχει αναρτηθεί στο blog  του Συλλόγου και πατάτε ΕΓΓΡΑΦΗ. 

Καλό θα είναι να έχει αποσταλεί έως 15 Νοεμβρίου προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας στους καταλόγους του Συλλόγου. 

Σε  περίπτωση  που  κάποιος  δεν  διαθέτει e-mail, η ενημέρωση  του θα γίνεται μέσω  γραπτού μηνύματος στο κινητό  που  θα  δηλώσει (SMS).

Τέλος, η επικοινωνία  μας εξακολουθεί  να  γίνεται μέσω της  επίσημης  ιστοσελίδας του Συλλόγου http://syllogos34.blogspot.com/ και μέσω της σελίδας του στο  facebook.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

Ενόψει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού υπ. Αριθ. ΕΕ2016/679, περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και της σχετικής οδηγίας 2016/680/ΕΕ, περί Προστασίας των Φυσικών Προσώπων έναντι της χρήσης και της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:

Εγώ, ο/η …………………………………………………………………………………………….. γονέας/κηδεμόνας του/της ………………………………………………………………… μαθητή/μαθήτριας της τάξεως …………………,

Συναινώ                 

ΔΕΝ συναινώ          

στη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων (ηλεκτρονική διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο) για όσο χρονικό διάστημα θα είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για ενημέρωση σχετικά με δράσεις, δραστηριότητες, εκδηλώσεις και άλλες σημαντικές πληροφορίες και ανακοινώσεις που αφορούν στη λειτουργία του Σχολείου και του Συλλόγου.