Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες που μας τίμησαν με την παρουσία και την ψήφο τους, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες (01/10/18) είναι:
Πρόεδρος
Ροϊδη - Τσέκα Πολυξένη
Αντιπρόεδρος
Δελημήτσος Ιωάννης
Γραμματέας
Παπαχρήστου - Μαυροδόντη Αθηνά
Ταμίες
Παπαϊωάννου - Μετζιτάκου Ευφροσύνη
Αλεβίζου - Ανδρουλιδάκη Μαρίνα
Μέλη
Πουρσανίδης Αδάμ
Χούτας Ελευθέριος
Αναπληρωματικά Μέλη
Γεωργιοπούλου - Δημάκη Παναγιώτα
Κονδύλης Βασίλης
Σπέντζου - Μπεζεργιάννου Γεωργία
Επιθυμία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να έχει δίπλα του τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, να αφουγκραζόμαστε το κάθε πρόβλημα όσο μικρό ή μεγάλο είναι και να συμβάλλουμε για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Βρισκόμαστε στο σχολείο καθημερινά στην άφιξη και την αποχώρηση των μαθητών αν επιθυμείτε προσωπική επαφή, διαφορετικά ηλεκτρονικά μπορείτε να απευθύνετε τα μηνύματά σας, σχόλια, παράπονα στο blog του Συλλόγου, όπως επίσης και στην αντίστοιχη σελίδα και ομάδα στο facebook.
Χρειαζόμαστε ωστόσο την επικοινωνία με όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 34ου Δημοτικού Σχολείου και για να υπάρξει επικοινωνία πρέπει να βρεθεί τρόπος συνύπαρξης στον ίδιο χώρο.
Για το λόγο αυτό, κάθε μήνα θα πραγματοποιούνται:
α)Γενικές Συνελεύσεις στις οποίες είστε όλοι προσκεκλημένοι και όπου θα αναφέρονται τα προβλήματα-θέματα του σχολείου και τρόποι αντιμετώπισής τους, καθώς και τα μηνιαία έσοδα κι έξοδα του Συλλόγου και σε τι δράσεις μπορούμε να πορευτούμε.
β)Εκδηλώσεις για τα παιδιά και τους μεγάλους, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές.
Θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε αυτή την επικοινωνία μεταξύ μας με μικρά βήματα κι ελπίζουμε να μας εμπιστευθείτε, να συνεργαστείτε μαζί μας και όλοι μαζί να απολαμβάνουμε τα όμορφα μαθητικά χρόνια που ζούμε με τα παιδιά μας.
Θα σας θέλαμε μαζί μας σε αυτή μας την προσπάθεια, που έχει ένα και μόνο στόχο, την ευημερία των παιδιών μας.