Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

FREE FILM FRIDAY

Την προηγούμενη χρονιά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είχε θεσπίσει το "CINEDAY ON FRIDAY". Είχαμε σκεφτεί να φέρουμε τον κινηματογράφο στο σχολείο μας και μία Παρασκευή τον μήνα να οργανώνουμε κινηματογραφικά απογεύματα για τους μαθητές του σχολείου.
Γονείς και παιδιά αγάπησαν αυτήν την δράση του Συλλόγου και η μία φορά τον μήνα έγινε 2 φορές.
Ωστόσο με αυτόν τον τρόπο γεμίσαμε τα κρύα απογεύματα του χειμώνα και δώσαμε μια διέξοδο στους γονείς, μια διευκόλυνση στην ερώτηση: "Και σήμερα πού θα πάμε τα παιδιά μας;"
Φέτος, λοιπόν, εννοείται ότι αυτή η δράση θα συνεχιστεί αλλά σκεφτόμαστε να την εμπλουτίσουμε.
Δηλαδή το "CINEDAY ON FRIDAY" θα πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας κάθε δεύτερη Παρασκευή (εκτός αργιών), αλλά το πρόγραμμα των προβολών μας κάθε μήνα θα περιλαμβάνει μία ταινία αμιγώς ψυχαγωγική και η δεύτερη θα είναι περισσότερο εκπαιδευτική.
Θέλουμε τα παιδιά μας να περνούν καλά, αλλά να τους δίνουμε και ερεθίσματα που θα τα προβληματίσουν, θα τα ευαισθητοποιήσουν και θα τα κοινωνικοποιήσουν.
Παρακαλούμε για τη θερμή αποδοχή αυτού του εγχειρήματος!
Το "CINEDAY ON FRIDAY" λοιπόν ξεκινάει και φέτος το ταξίδι του και θα αρχίσει να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από την Παρασκευή 26/10/18.
Και μιας και διανύουμε τις ημέρες που σε κάποιες χώρες γιορτάζεται το Halloween, η πρώτη μας προβολή για φέτος θα είναι η αγαπημένη ταινία "COCO".
Αφήστε τα παιδιά να μακιγιαριστούν ή να μεταμφιεστούν κι εμείς θα κεράσουμε το ποπκορν.
Καλή Κινηματογραφική Χρονιά!