Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Παρέλαση μαθητών 28ης Οκτωβρίου

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης  που έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν το 34ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πρέπει να παραστούν αύριο 26/10 στο σχολείο για να γίνει η παράδοση της σημαίας.
Για την ημέρα της παρέλασης πρέπει να είναι ενδεδυμένοι με άσπρο πουκάμισο, μπλε παντελόνι ή φούστα για τα κορίτσια και μια μπλε ζακέτα ή μπλούζα τύπου καζάκα.
Την Κυριακή στις 08:50 πρέπει να βρίσκονται Συρακουσών και Πτολεμαίων στη στάση του λεωφορείου,  όπου μαζί με την δασκάλα της γυμναστικής θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο που έχει ναυλωθεί για να τους μεταφέρει στο κέντρο της Αθήνας.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11 οπότε όσοι γονείς θέλουν να παρευρεθούν στο κέντρο πρέπει πριν τις 10 να έχουν πάρει θέσεις γιατί οι κεντρικοί δρόμοι θα είναι κλειστοί.
Όσοι γονείς επιθυμούν μετά το τέλος της παρέλασης να παραλάβουν τα παιδιά τους, πρέπει αρχικά να έχουν ενημερώσει τη δασκάλα και το ραντεβού θα είναι επί των οδών Σίνα και Ακαδημίας. Διαφορετικά θα επιστρέψουν στο σημείο της αφετηρίας με τον ίδιο τρόπο.