Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

1η Γενική Συνέλευση: Οδηγίες Α μέρος

Όπως είναι φυσικό επακόλουθο, η Γενική Συνέλευση στις 24 Οκτωβρίου, τη φετινή χρονιά θα είναι αρκετά διαφορετική, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε.

Συνήθως πραγματοποιούταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, αλλά φέτος σας προσκαλούμε λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Το ότι θα βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο δεν σημαίνει ότι μπορούμε να εισέλθουμε και να παραμείνουμε στο σχολείο χωρίς τη μάσκα και το αντισηπτικό μας. Γι' αυτό καλείται ο κάθε γονέας - κηδεμόνας να φροντίσει την ατομική του υγιεινή και προστασία, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους τους υπόλοιπους και να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Όπως έχει προαναφερθεί η Γενική Συνέλευση για να υφίσταται πρέπει να απαρτίζεται τουλάχιστον από το 1/3 της δύναμης του σχολείου μας. Η περίοδος που διανύουμε επιβάλλει όσο ποτέ άλλοτε τη δυνατή και ενωμένη παρουσία του Συλλόγου ως όργανο.

Σας προσκαλούμε όλους να δηλώσετε την παρουσία σας.

Βέβαια για προληπτικούς λόγους, καλό είναι να μη συμμετάσχουν γονείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή συγκατοικούν ή συγχρωτίζονται με άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Προφανώς όσοι εμφανίσουν συμπτώματα ίωσης (πυρετό, βήχα κ.λ.π.) δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν.