Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ανασχεδιασμός του BLOG του Συλλόγου Γονέων και Φόρμα Εγγραφής


Αγαπητοί μας γονείς

όπως θα παρατηρήσατε επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δ.Σ.Α., βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανασχεδίασης και προσπαθούμε να την κάνουμε πιο χρηστική και λειτουργική για όλους μας.

Έτσι λοιπόν στο blog θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις κι εκδηλώσεις του συλλόγου, για όλες τις ανακοινώσεις που αφορούν θέματα λειτουργίας και μη του σχολείου και του συλλόγου, αλλά θα έχετε άμεση πρόσβαση και σε διάφορους χρήσιμους για κάθε γονέα συνδέσμους.

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το Ψηφιακό Σχολείο, Δωρεάν Σχολικά Βοηθήματα Δημοτικού και το CyberKid με βοηθητικό υλικό και οδηγίες ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι οι πρώτοι σύνδεσμοι που θα βρείτε στο ανανεωμένο blog του Συλλόγου.

Συγχρόνως οργανώνουμε μια πιο άμεση, ταχύτερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε έκτακτες περιστάσεις με αποστολή ομαδικού SMS και για το λόγο αυτό θα χρειαστούμε τη γραπτή σας συναίνεση και την αποστολή από μέρους σας των προσωπικών σας δεδομένων (ηλεκτρονική διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο).

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα και την υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στη σχολική τσάντα του μαθητή, είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που έχει ήδη αναρτηθεί στο blog με συνημμένη και την Πολιτική Απορρήτου που πρέπει να διαβάσετε.

Συγχωρείστε μας για τυχόν ελλείψεις ή παραλείψεις παρατηρήσετε στο blog ή και βοηθήστε μας με τα σχόλιά σας να το σχεδιάσουμε καλύτερα.

Την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας την ανέλαβε το προσωρινό Δ.Σ. του Συλλόγου, αλλά την ευθύνη του σχεδιασμού και την εκτέλεση όλων των ενεργειών την επιμελείται προσωπικά στον λίγο ελεύθερο χρόνο του, ένας μπαμπάς και μέλος του Συλλόγου μας ο Λευτέρης Χούτας και τον ευχαριστούμε πολύ!