Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μετά από τα τελευταία μέτρα της Πολιτικής Προστασίας και την περιοχή της Αττικής να παραμένει στο επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών συνεδρίασε και αποφάνθηκε:


"Με σεβασμό στα περιοριστικά μέτρα που ορίζει η κυβέρνηση, αλλά κυρίως στους συνανθρώπους μας κι επειδή πέραν όλων προέχει η ασφάλεια και η υγεία μας, αποφασίσαμε να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση και κατ' επέκταση η διαδικασία των αρχαιρεσιών που θα προέκυπταν από αυτή επ' αόριστον. 

Θα οριστεί εκ νέου επόμενη όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες. 

Έως τότε θα παραμείνει με τις ίδιες ευθύνες και υποχρεώσεις το ήδη υπάρχον Δ.Σ. με μια ανασύσταση από τη στιγμή που αποχωρούν φέτος λόγω αποφοίτησης των παιδιών τους οι γονείς Ιωάννης Δελημήτσος (αντιπρόεδρος) και Ευφροσύνη  Παπαϊωάννου-Μετζητάκου (ταμίας).

Τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη που εμπράκτως έδειξαν όλα τα χρόνια και ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά τους!

Με έκτακτη συνεδρίαση που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε και για την ανασύσταση του Δ.Σ."


Όπως γίνεται αντιληπτό, επειδή οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δύσκολες, κρίνεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά αναγκαία η ηλεκτρονική μας επικοινωνία. 

Επικαιροποιήστε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας με τον Σύλλογο και μοιραστείτε μαζί μας, προβληματισμούς,  άγχη ή ανησυχίες ή και θέματα που μπορεί να προκύπτουν ανά τάξη και ατομικά,  ώστε με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει κι εμείς όλα τα χρόνια να ενισχύσουμε τη σχολική μας κοινότητα όπου χωλαίνει!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Εκ του Δ.Σ.

Ξένια Ροΐδη-Τσέκα (Πρόεδρος)