Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση - Απολογισμός - Καλωσόρισμα Γονέων μαθητών της Ά Δημοτικού




Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών σας προσκαλεί στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση για τη σχολική χρονιά 2020-2021, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

1. Καλωσόρισμα και ενημέρωση γονέων των μαθητών της Α τάξης.

2. Προβλήματα σχολείου (ακατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας, έλλειψη στεγάστρων, προβληματική περίφραξη του σχολείου, ολισθηρότητα δαπέδου, καθαριότητα σχολείου)

3. Αναφορά άλλων θεμάτων - προβλημάτων που αφορούν τη σχολική μας κοινότητα και νέες προτάσεις από άλλα μέλη του Συλλόγου

4. Διενέργεια ή μη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για τη σχολική χρονιά 2020-2021, εφόσον δοθεί η σχετική έγκριση

5. Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Ένωση Γονέων

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με σκοπό τη συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα. Η συμμετοχή όλων μας και γενικότερα η ενεργή συμμετοχή μας ως μέλη του Συλλόγου κρίνεται αναγκαία και φέτος αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Για τη σύσταση της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να συμμετάσχει το 1/3 της δύναμης του σχολείου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας συγκαλείται νέα Γενική Συνέλευση την αντίστοιχη ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, με τα ίδια θέματα.

Για την ασφάλεια όλων μας θα υπάρξει καταγραφή του κάθε γονέα κατά την είσοδό του στον χώρο του σχολείου, ο οποίος πρέπει να εισέρχεται με τη μάσκα του και να διατηρεί την πρέπουσα απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη. Αντισηπτικό θα τοποθετηθεί στην είσοδο-έξοδο του σχολείου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 34ου Δ.Σ.Α.