Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ενημέρωση γονέων Α τάξης


Η νέα χρονιά άρχισε και μαζί με αυτή και η αγωνία γονιών και μαθητών...
Η πρώτη δημοτικού θεωρείται μια καθοριστική τάξη: μαθαίνουν να γράφουν, να διαβάζουν, γνωρίζουν τους αριθμούς, αλλά το βασικότερο μαθαίνουν να μελετούν ακολουθώντας τους κανόνες του σχολείου.
Κι έτσι ξεκινάει και η αγωνία και το άγχος των γονέων: προσέχει τον δάσκαλο; έγραψε αυτά που του έβαλε; τι γράμματα κάνει; πώς είναι η συμπεριφορά του μέσα στην τάξη; έκανε φίλους; μήπως κάθεται μόνος του στα διαλείμματα; έφαγε το κολατσιό του;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα προσπαθούσαμε τις προηγούμενες χρονιές να απαντούμε σαν Σύλλογος στην πρώτη μας συνάντηση με τους γονείς της Α δημοτικού.
Φέτος, οι συνθήκες μας υπαγορεύουν διαφορετικό χειρισμό γι'αυτό και στην 1η μας Γενική Συνέλευση θα χαρούμε να σας δούμε όλους για να ενημερωθείτε για τα παραπάνω αλλά και για όσα πρεσβεύει και στοχεύει ο Σύλλογος, μέλη του οποίου εγγράφεστε και όλοι εσείς αυτοδίκαια.
Για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, το Δ.Σ. του Συλλόγου βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε όποια ερωτήματα σας απασχολούν και για το λόγο αυτό έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο να ενισχύσουμε το blog του συλλόγου syllogos34.blogspot.com και φυσικά είναι ανοιχτοί όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας mail: sylogos34@gmail.com και στο fb Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 34ου Δ.Σ.Α.
Ως μια ακόμη προσπάθεια από μέρους μας να έχουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με όλους σας, ζητήσαμε να μας στείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μπορούμε για όποιο θέμα προκύπτει να δύναται η ομαδική αποστολή mail, sms ή ακόμα και αποστολής πρόσκλησης για ομαδική βιντεοπροβολή - ενημέρωση.
Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν το νέο τους σχολείο!
Καλή Σχολική & Δημιουργική Χρονιά